OKT-NOV-DEC 2022

Begin oktober gaan we een weekje de grens over, naar Poppel. Ook deze week zonneschijn volop . We wandelen in de buurt en ook onze vrienden met Pip uit Tilburg komen op bezoek en de 2 dames zijn aan elkaar gewaagd. Het huisje ligt aan de rand van het park Tulderhyde . Ook hier troffen we ( omheinde tuin volgens de eigenaar) een ontsnappingsmogelijkheid voor Layla maar konden het met een wasrek barricaderen. Als het goed is wordt het  verholpen , de toegangspoort kon Layla onderdoor.  

 

 

 

 

 

In Esbeek is een leuke wandeling met onderweg kunst van Andreas  Scholte . Bij het museum in Esbeek kun je een gratis route en beschrijving krijgen . wij hebben een verkorte route gelopen. 

 

 

Omdat ik toch wat meer uitdaging zoek voor Layla , ga ik op zoek naar een cursus in de buurt . Moeilijk te vinden want ik wil eigenlijk alleen op zondag en niet te ver rijden en ook geen kapitaal betalen. Ik start in oktober met agility (wetende dat mijn conditie te wensen overlaat)

Heeft jullie hond dat ook dat die ineens uit het niets de gekke 40 seconden bui krijgt 

Op facebook zie ik een oproep voorbij komen van een hondenduik in Wijchen bij recreatiegebied  Berendonck.

Dus na de agilityles rijden Layla en ik daarna toe waar we ongeveer voor ons vreemde 40 honden treffen .Layla vind het schitterend en valt in de smaak bij de grote "mannen" 

Layla zoekt de verstopte dennenappel

20 oktober organiseert de Nederlandse Markiesje Vereniging een clubmatch in Heteren , omdat dit niet zover is van ons gaan we na de agilityles een kijkje nemen . Layla kijkt geruisloos toe en laat zich graag aanhalen door liefhebbers

Op  27 november is het examen Agility beginners A. We slagen !

December verloopt rustig  , gelukkig vind Layla het vuurwerk wat goed vanaf 5 hoog te zien en te horen  is alleen maar interressant.